Qaef fun time at GH

| | |

Saturday, June 15, 2013

Last week (last week of skol break), we all travel ke kl untuk hadiri majlis aqiqah anak buah di rumah mertua kt KL. So daddy biasa lah dengan unplan travel dia tak semena2 ajak singgah and tidur kat sana. So aku apa lagi, layanlah. Memandangankan dah lama teringin nak bawak Qaef ke GH. Bukan main happy lah dia dpt have fun dekat indoor tu. Malam 1st sampai masing2 letih, masuk hotel terus tidor. Esoknya pagi2 lagi terus terjah ke indoor.













0 comments :

winzpink.blogspot.com


ShoutMix chat widget